Copywriting

Teksten schrijven voor ondernemers & bedrijven

Daniëlle is aan het typen op haar laptop in een café waar je remote kunt werken.

Ik schrijf teksten voor je website, blogs, maak social media content én help je website hoger scoren in Google door sterke SEO teksten te schrijven. Alles wat je (potentiële) klanten te zien krijgen van jou, van je merk is een visitekaartje dat je online afgeeft. Een eerste indruk van wie je bent en wat je doet en hoe je je klanten kunt helpen. Met mijn copywriting skills help ik ondernemers en bedrijven dat die indruk er een is om nooit te vergeten!

Daniëlle van buitenaf gezien terwijl ze op haar laptop kijkt waarop ze werkt aan haar marketing.

Teksten schrijven met een doel

Ik schrijf deze tekst bijvoorbeeld om je te vertellen dat ik teksten kan schrijven. Voor jou, voor je merk, voor je bedrijf. Een tekst vertelt een verhaal. Maar alleen een verhaal schrijven is niet het doel. Lezers moeten overgaan tot actie. Klikken op de ‘neem contact op’ button. Of je website bezoeken. Mijn teksten bevatten daarom ook altijd sterke Call To Action’s, die lezers aanzetten tot actie.

Wat voor teksten kan ik voor je schrijven

To the point en lekker overzichtelijk. Een lijstje van wat ik (o.a.) voor jou kan doen:

  • Teksten schrijven voor websites. Content die je website vullen met relevante, pakkende inhoud.
  • SEO teksten schrijven die je hogerop helpen in Google.
  • Blogberichten schrijven waar je zelf geen tijd voor hebt.
  • Social Media Posts. In die paar seconde dat je op Social Media de aandacht hebt is het ontzettend belangrijk dat de bijbehorende tekst de lezer direct pakt. Ik help je daarbij!

Teksten ter ondersteuning van je marketingdoelen

Iedereen kan een tekst schrijven. Maar een tekst is nog niet per definitie een verhaal, laat staan een goed verhaal waarmee je klanten binnenhaalt. Want dat is aan het eind van de dag wat je wilt toch? Het is in ieder geval wat je zou moeten willen. Je schrijft die tekst tenslotte niet voor de lol of voor jezelf. Goede copy helpt je je marketingdoelen te bereiken.

Close-up van de handen van Daniëlle terwijl ze buiten werkt met haar laptop op schoot.

Worstel je zelf met je teksten? Kom je er simpelweg niet aan toe of lukt het je niet de juiste toon te vinden? Neem contact met me op! Bespreken we samen wat je nodig hebt en geef ik direct aan hoe ik je als copywriter kan helpen.

Neem contact met me op

Ondersteuning nodig bij jouw Copy & Content?