Over Daan!

Daniëlle pakt haar tas uit met haar opengeklapte laptop voor zich. Ze werkt remote vanuit een café.

Een stukje over Daan. Nu hou ik niet van formele verhalen, maar ik deel toch graag een stukje “officiële” achtergrond over mezelf. Wel zo fijn om te weten met wie je eventueel gaat samenwerken toch? De keuze die ik in 2019 maakte om als Freelance Copywriter & Contentmarketeer te gaan werken kwam niet uit de lucht vallen. Ik vond mijn werk als marketeer en copywriter voor verschillende werkgevers ontzettend leuk, maar het zaadje dat een coach in 2018 bij mij plantte (“Jij gaat ooit nog eens voor jezelf starten!”) ontkiemde toch écht een jaar later. Tijd om het roer om te gooien en voor mezelf te starten!

Waardevolle content op al jouw kanalen

Wat  ik met Daan Copy & Content dan precies voor je doe? Ik help jou bij alles wat met je marketing en communicatie te maken heeft. Ik help je om je website te blijven voorzien van relevante, vernieuwende content of maak hem SEO proof voor je. (Met andere woorden, lekker scoren in Google). Ik maak leuke, grappige, informatieve posts voor op je Social Media kanalen en schrijf inhoudelijke blogs voor je. Of redigeer die van jou. Maak er een nét wat smakelijker verhaal van dat jouw doelgroep aanspreekt! Wat je ook nodig hebt op het gebied van Copy & Content: ik kan het voor je maken.

Koffie drinken
met Daan

Zou jij graag je website boven die van je concurrent laten eindigen in Google? Of wil je je volgers op Social Media graag laten zien wat je allemaal kan? Dat mooie verhaal van die klant met ze delen? Of vertellen over die training die je hebt gevolgd, die jou nét een beetje beter maakt dan je concurrent? Zou je dat allemaal wel willen maar heb je er geen tijd voor of weet je simpelweg niet waar te beginnen? Nodig me dan uit voor een kop koffie. Of bel me eens een keer. Ik ga graag met je in gesprek, zodat we samen kunnen bekijken hoe ik met goede Copy & Content jouw merk vooruit kan helpen.

Ondersteuning nodig bij jouw Copy & Content?