Werkwijze

Online & Offline & Overal

Daniëlle pakt haar tas uit met haar opengeklapte laptop voor zich. Ze werkt remote vanuit een café.

Mijn werkwijze is simpel en gebaseerd op een open en directe communicatie. Wees eerlijk tegen mij, ik ben dat namelijk ook altijd tegen jou. Je mag me mailen, bellen, maar ook appen of videobellen. In dat laatste geval graag wel even een waarschuwing vooraf, zodat ik mijn thuiswerkoutfit kan verruilen voor een wat meer representatieve look. Voor beide partijen wel zo fijn!

Aangenaam kennis te maken!

Onze samenwerking begint altijd met een kennismaking. Dat kan face to face zijn, maar ook via videobellen, of ouderwets via de telefoon. Waar het mij om gaat is dat we een beeld van elkaar krijgen. Dat ik weet wie je bent, wat je wilt bereiken en wat je van me verwacht. En dat jij tijdens die kennismaking erachter komt wat ik voor je kan doen. En tot slot, wat zeker zo belangrijk is: klikt het en zien we een samenwerking zitten? Wel zo prettig toch dat we allebei met plezier samenwerken?

De kracht van online werken

Ik geloof in de kracht van online. En niet alleen in de kracht van websites of Social Media, maar ook in de kracht van online kunnen werken. Vaak zal ik dan ook mijn werk online, op afstand voor je doen. We onderhouden dan contact op afstand, via videobellen bijvoorbeeld. Online werken biedt de volgende voordelen voor ons beiden:

  • Onze contacten zijn efficiënt. We plannen calls in en zorgen ervoor dat die goed benut worden.
  • Je hoeft me geen werkplek te bieden, ik werk gewoon thuis, of waar dan ook.
  • Ik houd al mijn uren digitaal voor je bij, zodat je daar altijd inzicht in hebt. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Meer weten of interesse in een samenwerking? Neem contact met me op!

Close-up van Daniëlle in een werkcafé in Breda.

Ondersteuning nodig bij jouw Copy & Content?