SEO Schrijven

Je website hoger laten scoren in Google

Close-up van de handen van Daniëlle terwijl ze aan het typen is op haar laptop.

SEO staat voor Search Engine Optimization, letterlijk vertaald naar het Nederlands is dat zoekmachineoptimalisatie: Je website optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Er zijn een heleboel zaken die je aan je website kunt aanpassen, zodat het algoritme van Google jouw website beter oppakt. Teksten die geoptimaliseerd zijn voor SEO regels, bijvoorbeeld door sterke titels, een goede indeling en waarin zoekwoorden geïntegreerd zijn. Ik help je met al die zaken om je website hoger te laten scoren in Google!

SEO teksten, afbeeldingen, zoekwoorden en meer

Om beter vindbaar te zijn in Google moet je je website zoveel mogelijk optimaliseren volgens actuele SEO regels. Denk aan de snelheid van je website zo hoog mogelijk houden, zorgen voor voldoende afwisselende content, de inzet van speciaal geschreven SEO teksten op basis van zoekwoordenonderzoek en het gebruik van de juiste meta descriptions. En dat is eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg. Als SEO copywriter is zoekmachineoptimalisatie een van mijn marketing specialiteiten. Wil je je site hoger laten scoren en op de felbegeerde eerste pagina van Google terecht komen? Neem contact met me op!

Close-up van de handen van Daniëlle terwijl ze buiten werkt met haar laptop op schoot.
Close-up van Daniëlle terwijl ze typt op haar laptop

Gratis SEO Audit

Nieuwsgierig of jouw website zo optimaal mogelijk ingericht is voor Google? Vraag dan een Gratis SEO Audit aan! Ik bekijk vrijblijvend jouw website en ga na waar de verbeterpunten liggen, waarvan ik je een kort verslag toestuur. Daarna kun je zelf beslissen of je hier zelf mee aan de slag gaat of dat je mij hier eventueel voor wil inzetten.

Ondersteuning nodig bij jouw Copy & Content?