Wat ik doe

Iets met teksten en Social Media toch?

Daniëlle is aan het typen op haar laptop in een café waar je remote kunt werken.

Ik ben er om ondernemers en ZZP-ers te ondersteunen met zijn of haar content. Of Copywriting natuurlijk. Ik schrijf webteksten voor je. Zorg ervoor dat je website beter gevonden wordt op Google d.m.v. SEO. Schrijf of redigeer blogberichten, die jij zelf weer kunt delen op LinkedIn. Ik creëer relevante posts voor Social Media kanalen en zet die in een overzichtelijke contentkalender. Op een gestructureerde manier help ik jou je doelen behalen met behulp van slimme Copy & Content. Lees hieronder verder of mail of bel me, dan vertel ik het je gewoon en maken we gelijk kennis!

Copywriting
oftewel Tekst Schrijven

Copywriting, oftewel teksten schrijven. Dat is wat ik doe. Webteksten, SEO teksten, brochure teksten, blogberichten; you name it en ik schrijf het voor je. Met een gezonde dosis creativiteit, waardoor jouw teksten opvallen en gelezen worden. En iedere tekst gaat vergezeld van een goede Call To Action, waarmee ik mensen aanspoor actie te ondernemen om bijvoorbeeld je blog te lezen, je een mailtje te sturen of je te bellen. Je teksten moeten tenslotte ook wat opleveren toch?

Meer over Copywriting

Daniëlle van buitenaf gezien terwijl ze op haar laptop kijkt waarop ze werkt aan haar marketing.

Zoekmachine
optimalisatie oftwel: SEO

Ieder bedrijf heeft er tegenwoordig een, een website! Jij hebt er zelf een, maar je concurrenten natuurlijk ook. En wanneer je doelgroep op Google zoekt naar jouw type dienstverlening of product, wil je natuurlijk dat jouw website eerder naar bovenkomt dan die van je concurrent. En dat kan! Onder andere door je website te optimaliseren voor zoekmachines. Door zoekmachineoptimalisatie toe te passen op je website zorg je er op een slimme manier voor dat je website steeds beter scoort in Google. Zonder advertenties maar mét waardevolle teksten. Nieuwsgierig hoe jouw website beter geoptimaliseerd kan worden? Vraag een Gratis Check bij me aan en ontvang binnen 3 werkdagen een advies.

Gratis SEO Check

Daniëlle schrijft in haar notitieboekje met haar laptop naast zich waarop ze haar marketing werk doet.

Content
Marketing

Content Marketing is hot and happening. En het betekent het volgende: Content Marketing is erop gericht om relevante informatie te bieden aan je doelgroep. Door je kennis, visie of zinvolle informatie te delen op je website of Social Media, creëer je een meerwaarde voor je klant. Je laat ze zien waarom ze bij jou moeten zijn en niet bij je concurrent. Je creëert op die manier een binding met je klanten én potentiële klanten.

Bloggen
& redactie

Blogberichten kun je slim inzetten om jouw kennis op een persoonlijke manier te delen met je doelgroep. En er is altijd wat nuttigs en leuks te delen met je doelgroep! Denk aan een nieuw product wat je binnenkort gaat lanceren, een aanpassing die je hebt doorgevoerd waardoor je je klanten nóg beter kunt helpen, een training waardoor je vanaf nu ook interessant bent voor een nieuwe doelgroep. Een naamswijziging, een wijziging in de wet waar je doelgroep écht meer over moet weten, een nieuwe collega die je aanneemt, tips die je met je volgers wilt delen. Er is echt altijd wat te vertellen over jouw bedrijf. En ik kan dat voor je doen!

Daniëlle schrijft teksten in haar notitieboek terwijl ze remote aan het werk is voor opdrachtgevers.

Ondersteuning nodig bij jouw Copy & Content?