Schoonenberg

Structurele Online Marketing Ondersteuning

Foto op afstand van Daniëlle terwijl ze haar werk als marketeer doet op haar laptop. Ze werkt remote vanuit een openbare werkplek.

Schoonenberg is een van de werkgevers waar ik “het vak” heb mogen leren. Van lokale marketing campagnes tot aan landelijke, tijdens mijn 5,5 jaar daar heb ik ontzettend veel geleerd van een aantal super sterke marketeers. Nadat ik het bedrijf verliet en voor een reclamebureau ging werken vond ik het dan ook een enorme eer dat ik terug mocht komen, gedetacheerd, om te werken aan de Social Media en webcontent.

Structurele
marketing ondersteuning

Om wat meer structureel te werken aan Social Media content en webcontent heb ik een aantal maanden gedetacheerd gewerkt bij Schoonenberg. Ik ben aan de slag gegaan met het opstellen van een contentkalender, schreef een testimonial en werkte mee aan het creëren van diverse online brochures.

Structureel aan de slag voor jou?

Wil je ook structureel ondersteuning bij jouw marketing werkzaamheden? Of wil je een keer een advies ontvangen omdat je het lastig vindt te starten met contentmarketing? Laat het me weten! Stuur me een mailtje of bel me even dan bespreken we samen hoe en of ik jou kan ondersteunen.

Ondersteuning nodig bij jouw Copy & Content?