Stripelight

Werpt een nieuw licht op mijn schrijverschap!

Daniëlle schrijft in haar werkboekje op een bankje in een café in Breda waar ze een dag remote werkt.

Het is begin januari, ik ontvang een telefoontje van een jonge, enthousiaste ondernemer die mijn naam van mijn vorige werkgever heeft doorgekregen. Of ik interesse heb in het schrijven van teksten voor de nieuwe website van zijn onderneming. Nederlands én Engelstalig? Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken. Hell yes I want!

Bijdragen aan de lancering van een revolutionair, betekenisvol product

De afspraak die we dezelfde week nog hadden was een veelbelovende start. De ondernemer achter dit nieuwe bedrijf vertelde mij vol passie over het nieuwe product dat hij en zijn Amerikaanse compagnons begin dit jaar lanceerden: De Stripelight FRT. Een zaklamp die, leerde ik toen, beschikt over twee unieke technologieën in 1, namelijk LED en LDG Stripe Technology (laser). En dát deed nog niemand anders, hun product is dus echt revolutionair!

Wat het voor mij nog eens extra mooi maakte is dat dit product erop gericht is brandweermensen, die dagelijks hun leven riskeren voor anderen, hun werk zo veilig mogelijk te kunnen laten doen. Ik vind het geweldig dat ik met mijn teksten bij mag dragen aan dit geweldige bedrijf.

Daniëlle van buitenaf gezien terwijl ze op haar laptop kijkt waarop ze werkt aan haar marketing.

Van webtekst, to English webcontent, tot persbericht and Company Profile

Ik werd ontzettend enthousiast door het verhaal en begon met het schrijven van de Nederlandse en Engelse webteksten. Nadat de laatste versie ook door de Amerikaanse compagnons werd goedgekeurd (fijne bevestiging voor deze niet Engelstalig opgevoegde dame), mocht ik ook nog een persbericht schrijven. En een Company Profile.

Werken voor Stripelight heeft me de kans gegeven om mezelf niet alleen met Nederlandse, maar ook met Engelse teksten te bewijzen. En dat is dus gelukt! Ik vond het een waanzinnig leuke klus en heb met veel plezier samengewerkt met Stripelight. Nieuwsgierig naar wat ik schreef? Check www.stripelight.com!

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan schrijven? In Dutch or English? Bel me eens of stuur me een e-mail met jouw vraag, dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Een lang verhaal kort

Ondersteuning nodig bij jouw Copy & Content?