Social media beheer

Creatie & Beheer van social media

Daniëlle pakt haar tas uit met haar opengeklapte laptop voor zich. Ze werkt remote vanuit een café.

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Privé, maar ook zakelijk wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van Instagram, LinkedIn, Pinterest en niet te vergeten golden oldie Facebook. Het zijn kanalen die je als bedrijf de gelegenheid geven om in direct contact te komen met je doelgroep, je potentiële klanten. Heb je zelf geen kaas gegeten van de wondere wereld van online maar weet je wel “dat je daar iets mee moet”? Dan kan ik je social media voor je beheren.

Social Media: Doe het goed of doe het niet

Er is namelijk wel een voorwaarde wanneer je social media besluit in te zetten: Doe het goed of doe het niet. Er staat niets zo slordig of onprofessioneel als een social media account waar slechts af en toe wat gedeeld wordt. Als jij niet actief bent op je social media kanalen bouw je via die weg nooit een goede band op met je doelgroep. Soms kan wat hulp bij of het uitbesteden van social media beheer dan een goed idee zijn. Je gebruikt wel optimaal social media, maar hoeft er zelf niet veel tijd of energie in te steken!

Social Content Maken

In het begin kan het lastig zijn om je social media te beheren en te vullen met goede content. En ik kan je daar bij helpen! Wanneer ik voor je aan de slag mag, ga ik je alle ins en outs vragen over je werk, je bedrijf, diensten, producten, je passie, je doelen en jouw missie. Ik ga daarna aan de slag met het bedenken van content die past bij jou, je bedrijf en uiteraard bij je doelgroep. Ik bepaal een heldere strategie en maak een contentkalender waarmee je vooruit kan. Is dit eigenlijk al te veel moeite en heb je helemaal geen zin in social media gedoe? I don’t judge en kan het ook structureel bij je uit handen nemen en het volledige beheer over nemen. Laat me weten wat je wensen zijn dan vinden we een samenwerking die bij ons beide past!

Daniëlle typt op een laptop en zit naast een raam in een café in Breda.

Kosten van Social Media Beheer

Waarschijnlijk wil je graag weten waar je aan toe bent en hier gewoon een prijs vinden. Maar helaas werkt het niet zo. Waar het ene bedrijf voldoende heeft aan 2 posts op een Instagram tijdlijn per week heeft het andere bedrijf er 4 nodig, vergezeld van (interactieve) story’s. Bedrijf nummer 3 heeft juist de focus op LinkedIn waar weer een heel ander soort social media content voor nodig is. Social media beheer is echt voor iedereen anders en een one size fits all bestaat niet. Bel me of mail me, geef je wensen aan dan maak ik een passend voorstel voor je dat je binnen 2 werkdagen binnen hebt.

Ondersteuning nodig bij jouw Copy & Content?